Interpretare pentru evenimente online

Highlights Translations - servicii profesioniste de traducere și interpretare

Puteți beneficia în continuare de serviciile noastre de interpretare, acum și în varianta adaptată pentru evenimente online. Contactați-ne pentru a găsi cea mai potrivită soluție tehnică de interpretare online pentru evenimentul pe care îl organizați, astfel încât să puteți comunica cu partenerii și clienții dumneavoastră în limba pe care aceștia o înțeleg cel mai bine.

Vom asigura în continuare interpretare la fața locului pentru evenimente cu nu mai mult de 30 de persoane. De asemenea, interpreții noștri vă vor însoți în continuare la notar sau în instanță/la poliție/imigrări pentru asistență. Așadar, dreptul (și obligația) dumneavoastră de a fi însoțiți de un interpret la semnarea unor acte, la audieri sau interviuri este asigurat.

În cazul asistenței la notar, contactați-ne din timp, pentru a putea programa întâlnirea.

De asemenea, vă stăm în continuare la dispoziție pentru traduceri de documente și site-uri. În acest sens, relația se va desfășura exclusiv online. Folosiți adresa noastră de e-mail (translations@highlightsro.com) pentru a ne transmite documentele. Pentru traduceri autorizate și/sau legalizate, vă rugăm să ne contactați pentru a găsi împreună cea mai bună soluție.

Multă sănătate!

 

One Response

Leave a Reply

%d bloggers like this: