Bucharest, Romania
0722 765 112
translations@highlightsro.com

…și cum aleg interpreții potriviți?!

Highlights Translations - servicii profesionale de traducere și interpretare

cum alegem interpreți potriviți

Dacă ați ajuns aici înseamnă că știți deja cât este de important pentru evenimentul dumneavoastră să aveți o echipă de interpreți potriviți.

Sunt două aspecte aici. Unul este aspectul vizibil, adică echipa de interpreți cu care veți interacționa la evenimentul dumneavoastră. Celălalt este invizibil – și anume, procesul de selecție a interpreților și formare a echipei, care se întâmplă să fie și cel mai important.

În ultima vreme, pe lângă furnizorii de servicii lingvistice, există multe tipuri de firme care vă oferă interpreți. Eventual, ”la pachet” cu alte servicii (echipamente, servicii tehnice, cazare sau chiar… servicii de consultanță imobiliară). Poate de-asta ați avut parte de tot felul de situații ciudate, cu ”interpreți” care nu știau ce înseamnă munca asta și nu o mai făcuseră niciodată, dar se aflau acolo pentru că ”cineva știa pe cineva care știa pe cineva care auzise despre cineva că știe puțin” limba de care este nevoie și s-a gândit că e suficient, că oricum nu-i mare lucru, la interpretare trebuie doar să vorbești, să se audă că e cineva acolo…

Furnizorul de servicii lingvistice este singurul care are personalul specializat, cunoștințele și procedurile necesare pentru a forma echipa de interpreți potrivită pentru proiectul dumneavoastră.

Desigur, dacă ne întrebați, vă vom îndruma cu plăcere către cei mai buni furnizori (pe care îi cunoaștem noi și cu care am lucrat bine în alte proiecte) pentru serviciile conexe care susțin organizarea evenimentului dumneavoastră. Însă misiunea noastră este să facilităm comunicarea și să ne asigurăm că oamenii se înțeleg între ei. Iar specialitatea noastră este să alegem oamenii potriviți pentru a realiza acest lucru.

Nu ezitați – și nu faceți compromisuri. Ne puteți contacta la +40722 765 112, sau ne puteți descrie proiectul dumneavoastră scriindu-ne un e-mail la translations@highlightsro.com sau puteți să folosiți formularul de aici. Vă ajutăm cu plăcere în toate proiectele în care aveți nevoie de interpretare.

Aflați mai multe despre tipurile de servicii de interpretare.

Contactați-ne pentru a vă ajuta să alegeți o echipă de interpreți profesioniști pentru evenimentul dumneavoastră.

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: